تبریک

به تازگی دو مقاله زیر از آقای مرتضی محمدی به چاپ
رسیده که بدینوسیله به ایشان تبریک می گوییم:

۱٫    
محمدی استانی، مرتضی؛ شعبانی، احمد؛ رجایی پور، سعید (۱۳۹۰). امکان سنجی Ùˆ پیاده سازی مدیریت دانشدر کتابخانه های دانشگاهی شهرا صفهان بر پایه مدل بکوویتز Ùˆ
ویلیامز
. پژوهشنامه کتابداری واطلاع رسانی (۱)Ùˆ ۲۳-۴۴

 

۲٫    
محمدی استانی، مرتضی؛ شعبانی، احمد (۱۳۹۰). نقد کتاب “آسیب ها Ùˆ آفت های مواد کتابخانه Ùˆ آرشیو“. کتاب ماه کلیات، ۱۶۴٫


  1. ناشناس گفت:

    باسلام
    اميدوارم روند پژوهشي خود را با موفقيت ادامه دهي

  2. ناشناس گفت:

    موفقیت شما در عرصه پژوهش نشان از لیاقت و دانشتان بوده است و نویدی است برای جامعه کتابداری استان قم که از دانش جوانان خوش استعداد بهره مند گردد

  3. ناشناس گفت:

    درود به همه
    این موفقیت های ارزشمند را تبریک عرض می کنم و امیدوارم شاهد موفقیت های مداوم شما باشم

  4. ناشناس گفت:

    سلام
    تبریک گفتن خوبه من هم به این دوستان تبریک می گم
    – آیابهتر نیست همین دوستانی Ú©Ù‡ این همه بهشان تبریک Ù…ÛŒ گیم رو در یک یا چند جلسه کنارهم جمع کنیم Ùˆ زمینه انتقال تجربه رو فراهم کنیم
    – ضمنا این سوال رو هم دارم Ú©Ù‡ چرا این دوستان حداقل فایل یا لینک مقاله شان رو توی وب لاگ انجمن نمی زارن تا بقیه هم از اون استفاده کنن

  5. ناشناس گفت:

    با سلام خدمت دوستان ارجمند
    من هم به نوبه خودم این موفقیت ها را به آقای محمدی عزیز تبریک عرض میکنم. امیدوارم موفقیتهای کتابداریان در سال گذشته بصورت منظم جمع آوری شود تا ببینیم چه اتفاقی افتاده هست

  6. ناشناس گفت:

    با سلام
    من هم به نوبه خودم به آقای محمدی تبریک میگم.
    به امید موفقیت های بیشتر

  7. ناشناس گفت:

    دوست بسيار عزيزم
    جناب آقاي محمدي

    تبريك و به اميد شنيدن اخبار موفقيت‌هاي بعدي‌تان.

  8. ناشناس گفت:

    ضمن عرض تبریک به عزیزمان آقای محمدی من هم با پیشنهاد جناب مرزبان ( چرا اسم اصلی خودشان را نمی گویند تا همه بشناسند؟) موافقم چون انتقال تجربه های حین نگارش مقالات پژوهشی بهترین راهنمای نگارش و پژوهش است.

  9. ناشناس گفت:

    این موفقیت را به شما و جامعه علمی کتابداری و اطلاع رسانی بخصوص در استان قم تبریک عرض می کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.