کارگاه آشنایی با شیوه ی نگارش مقالات علمی برگزار شد.

کارگاه آشنایی با شیوه ی نگارش مقالات علمی حوزه علم اطلاعات و دانش شناسی

کارگاه آموزشی “آشنایی با شیوه ÛŒ نگارش مقالات علمی حوزه علم اطلاعات Ùˆ دانش شناسی” با تدریس خانم الهه حسینی دانشجوی دکتری دانشگاه الزهرا به پایان رسید. این کارگاه به همت خانم ابراهیمی (معاون کمیته آموزش ادکا) Ùˆ خانم خالقی (عضو هیئت علمی رشته ÛŒ علم اطلاعات Ùˆ دانش شناسی دانشگاه قم) Ùˆ همکاری انجمن علمی- دانشجویی علم اطلاعات Ùˆ دانش شناسی دانشگاه قم Ùˆ انجمن کتابداری استان، در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار گردید.

دراین کارگاه Ú©Ù‡ با استقبال خوب دانشجویان رو به رو بود ،حدوداً ۸۰ نفر از دانشجویان کارشناسی Ùˆ کارشناسی ارشد رشته ÛŒ علم اطلاعات ودانش شناسی Ùˆ دیگر رشته ها حضور داشتند.

در ابتدای کارگاه مهمان ویژه ی دانشگاه قم (دبیر کمیته ی آموزش ادکا) جناب آقای فرمانلو، برای حضار عملکرد ها و وظایف ادکا را شرح دادند.

این کارگاه در ۴ ساعت متوالی Ùˆ با یک وقت استراحت Ùˆ پذیرایی از حضار برگذار گردید. خانم الهه حسینی، مدرس این کارگاه، ساختار Ùˆ اجزاء استاندارد یک مقاله علمی، انواع استناد ها Ùˆ نشریات معتبر داخلی Ùˆ خارجی در حوزه ÛŒ رشته Ùˆ همچنین مفاهیم گوناگون همچون ضریب تاثیر Ùˆ ضریب آنی را (طبق محور های اعلام شده) توضیح دادند.

در این کارگاه دو نفر از نمایندگان ادکا (آقای فرمانلو و آقای نصیرزاده) و دو نفر از اعضای هیئت علمی (سرکار خانم خالقی و جناب آقای طالعی) دانشگاه قم هم حضور داشتند.

در انتهای کارگاه برگه نظر سنجی برای بررسی کیفیت کارگاه و به هدف بهسازی و ارتقاء سطح علمی-تخصصی ،توزیع شد و طبق نتایج اخذ شده از برگه های نظر سنجی میزان رضایت مندی حضار از برگزاری کارگاه خوب و تسلط استاد در مباحث تدریسشان عالی بود. در پایان کارگاه مدرکی که از طرف ادکا برای حضار صادر شده بود تقدیمشان گردید.


  1. علم اطلاعاتی گفت:

    با سلام
    می خواستم از خانم دکتر خالقی٬ خانم ابراهیمی و انجمن علمی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی واحد خواهران دانشگاه قم و تمام کسانی که همکاری کردند تا چنین کارگاه آموزشی خوبی تشکیل بشود تشکر نمایم.
    به امید کارگاه های دیگر…
    پیشنهادی که در مورد این کارگاه دارم این است که٬ چقدر بهتر بود اگر آموزش کار عملی در این کارگاه بیشتر بود.
    سپاس.

پاسخ دادن به علم اطلاعاتی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.