جلسه انجمن کتابداری Ùˆ اطلاع‌رسانی استان قم در ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ در مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار گردید

موضوع جلسه: بررسی برنامه‌های کمیته‌های دانشجویی- پژوهش و برنامه مهر ماه

حاضرین: آقایان دکتر محمدی، محمدی استانی، دیدارپور، نصیرزاده؛ خانم‌ها حسنخانی، حاج باقریان، باقریان، امید

غایبین: خانم‌ها دکتر فرهودی، خداداد، رمضانی

 

537313418185539643_2068035151

جلسه  در سالن جلسات مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای محمدی‌استانی چند نکته را در ارتباط با موارد ذیل مطرح کردند:

پیگیری احکام هیئت مدیره از انجمن کتابداری ایران توسط دبیر انجمن؛ تنظیم منظم صورتجلسات انجمن؛ رعایت زمان‌بندی جلسات؛ به‌روز‌رسانی موفقیت‌های استان با بررسی نشریات منتشره در هر فصل؛ ارائه پیشنهادات اجرایی و علمی برای طرح کتابخانه‌های آموزشگاهی در جلسه بعد.

در ادامه جلسه جناب آقای نصیرزاده برنامه‌های کمیته دانشجویی را مطرح کردند و مقرر گردید برنامه‌هایی را در قالب اردوهای علمی و تفریحی جهت ارتباط بیشتر دانشجویان با انجمن از سوی دانشگاه پیام نور ترتیب داده شود.

در ادامه جناب آقای محمدی‌استانی برنامه‌های کمیته پژوهش را ارائه دادند که موارد ذیل مورد تصویب قرار گرفت:

  • ارائه فرم‌ها Ùˆ مکانیزم انتخاب پژوهشگر برتر، کتابدار برتر، دانشجویی برتر، کتابخانه برتر Ùˆ استاد برتر کتابداری در استان قم Ú©Ù‡ به ترتیب در هفته پژوهش، هفته کتاب Ùˆ روز معلم معرفی خواهند شد.
  • پیگیری برای همکاری در انتشار کتاب راهنمای کتابخانه‌های استان قم
  • دنبال کردن طرح هر ما یک پژوهش Ùˆ اجرای مقدمات آن.

در ادامه اعضاء نسبت به طرح هر ما یک پژوهش نقطه نظرات خود را ارائه دادند. خانم باقریان پیشنهاد دادند که پژوهش‌های هدفمند برای حل مشکلات کتابخانه مطرح گردد و به نوعی پژوهش‌ها مسئله محور باشند. خانم حسنخانی نیز پیشنهاد کمک به علاقمندان جهت اجرایی کردن ایده‌های پژوهش‌شان ارائه کردند که مورد استقبال اعضا قرار گرفت.

در انتهای جلسه جناب آقای خراسانی مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت اسلامی ضمن خوشامدگویی به اعضای انجمن به معرفی مجمع عالی و کتابخانه تخصصی آن پرداختند. خراسانی آمادگی مجمع را برای همکاری با انجمن اعلام و یادآور شدند که همواره از متخصصان کتابداری در مسائل تخصصی مجمع از جمله انتشارات و فصلنامه استقبال کرده‌اند. خراسانی طرح نمایه‌سازی مبتنی بر اصطلاحنامه را به عنوان یکی از خدمات کتابخانه تخصصی علوم عقلی دانست که از دانش متخصصان کتابداری بهره برده است. در پایان نیز دکتر محمدی پیشنهاد همکاری با مجمع در زمینه انتشارات و معرفی فعالیت‌های مجمع با دانشگاه قم را مطرح کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.